Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

Te afli aici:   GamesLine  ›  Inregistrare Client

Inregistrare client

Creeaza-ti un cont si profita de avantajele destinate exclusiv clientilor inregistrati. Timp necesar 1-2 minute.

Ma numesc

Nume, Prenume*
 

Doresc livrarea la adresa

Judet*

Localitate*

Adresa*

Pot fi contactat(a) la

Telefon*

Vreau sa ma abonez la GamesLetter

Doresc sa imi creez un cont de

  

Pe facturile comenzilor doresc sa apara datele firmei

Nume firma*

Cod fiscal*

Nr. inregistrare*

Banca

IBAN

Sediu social

Judet*

Oras*

Adresa*

Pentru a accesa contul doresc sa folosesc

Adresa de e-mail*

Parola*


Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile magazinului.
Termeni si conditii

Inchide

1. Administrarea magazinului
GamesLine.ro este administrat de SC GAMESHOP SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/1979/2010, Cod de Identificare Fiscala RO15591983, IBAN RO31INGB0000999906409822 - ING Bank, adresa: Iulius Mall Cluj-Napoca - in fata la Cinema City, Cluj Napoca, e-mail: contact@magazinjocuri.ro, tel.: 0735 559 760.

2. Acceptare TCGV
-TCGV GamesLine.ro se aplica vanzarilor de bunuri/servicii prin intermediul website-ului www.GamesLine.ro, de catre administratorul magazinului.
-Utilizarea GamesLine.ro implica in mod direct acceptarea TCGV. SC GAMESHOP SRL  isi rezerva dreptul de a revizui aceste prevederi functie de evenimentele legislative, fara notificare prealabila.
-Cumparatorul trebuie sa consulte pagina Termeni si Conditii, accesibila prin linkul din subsolul site-ului, inainte de lansarea unei comenzi.

3. Drepturi de autor
-Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va  descarca/utiliza continutul GamesLine.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea SC GAMESHOP SRL si a partenerilor sai fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la  proprietatea intelectuala si industriala.
-GamesLine este marca inregistrata cu numarul 109414/2010 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.  

4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate
-Odata cu lansarea comenzii de pe GamesLine.ro, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care SC GAMESHOP SRL isi deruleaza activitatea.
-Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre SC GAMESHOP SRL. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail). TCGV GamesLine.ro stau la baza contractului astfel perfectat.
-SC GAMESHOP SRL nu considera sub nicio forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

5. Preturi, modalitati de plata, facturare
-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect. Preturile consolelor si accesoriilor includ taxa timbru verde.
-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii. Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

6. Garantii, returnare

-Detaliile complete sunt prezentate pe pagina Stocuri-Garantie-Returnare (Help).
-Conform legii comertului electronic `Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului`.
In consecinta, Pro Strategy Group ofera clientilor sai, persoane fizice, posibilitatea sa returneze produsele cumparate astfel:
> jocurile (cu livrare fizica) cu conditia ca acestea sa fie sigilate;
> celelalte produse, mai putin cele din categoria CD-key , cu conditia sa fie returnate conform procedurii (politica de retur, disponibila pe pagina `Stocuri-Garantie-Returnare`), in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte vreo urma de deteriorare.
In ambele situatii clientul suporta cheltuielile de transport si respecta politica de retur prezentata pe pagina amintita in acest capitol (conform legislatiei romanesti).

7. Program de lucru, livrari, termene
-Programul de lucru al magazinului este luni - vineri 9.30-17.00.
-Produsele disponibile pe site pot fi livrate fizic (prin curier) sau electronic (prin e-mail)
-Termenul de livrare pentru produsele fizice este de 1-5 zile lucratoare din momentul confirmarii livrarii iar pentru cele electronice de 1-3 ore (in zilele lucratoare)
-Livrarile fizice se efectueaza `din usa in usa`, prin curierat rapid - serviciu externalizat deci independent de SC GAMESHOP SRL. Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii. SC GAMESHOP SRL nu isi asuma nicio raspundere in numele firmelor de curierat.
-Cheltuieli de transport: pentru livrari in Bucuresti 15 lei iar pentru orice alta localitate de pe teritoriul Romaniei 23 lei (TVA inclus). Livrarile online (via e-mail) nu implica taxe de livrare.

8. Limitarea raspunderii
Ratingul de varsta - fiecare joc are varsta limita recomandata pe coperta si/sau in detaliile produsului. Atunci cand lanseaza comanda, clientul cunoaste aceasta informatie si actioneaza in consecinta. Mai multe detalii se pot gasi pe pagina `Varsta recomandata` (Help).

SC GAMESHOP SRL nu isi poate asuma responsabilitatea in cazul eventualelor efecte ale distribuirii jocurilor catre persoane incompatibile din acest punct de vedere.

Cerinte de sistem - Clientul este responsabil de verificarea cerintelor minime de sistem pe care urmeaza sa ruleze jocurile comandate. Acestea sunt disponibile in pagina produsului la sectiunea „ Cerinte de sistem”. Daca, dintr-o eroare acestea au fost omise, trebuie solicitate de catre client operatorilor GamesLine.ro, inainte de confirmarea comenzii.
SC GAMESHOP SRL isi declina raspunderea in cazul incompatibilitatii intre PC-ul propriu si jocurile comandate.

Descrierile si imaginile afisate au caracter informativ. Pot aparea neconcordante sau erori de operare. Preturile produselor se pot modifica de catre furnizori fara preaviz.

Site-ul poate contine numeroase link-uri catre alte siteuri nationale sau internationale, publice sau private. La accesarea acestora vizitatorul/utilizatorul este in afara site-ului www.GamesLine.ro si are obligatia sa respecte termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

9. Limitari tehnice
SC GAMESHOP SRL nu poarta raspunderea in cazul in care informatiile puse la dispozitie nu se pot accesa de catre vizitatori/cumparatori, indiferent de perioada de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

10. Obligatiile cumparatorului
- verificarea cerintelor minime de sistem ale jocurilor comandate;
- verificarea ratingului de varsta;
- furnizarea de informatii reale, corecte si actuale despre persoana sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar SC GAMESHOP SRL fiind in imposibilitatea procesarii comenzilor transmise de pe GamesLine.ro;
- sa accepte TCGV GamesLine.ro odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii;
- sa transmita vanzatorului, daca este cazul, informatiile exacte (inclusiv imagini) solicitate de acesta, referitoare la eroarea aparuta in instalarea / utilizarea unui joc / produs pentru ca vanzatorul sa poata dispune rezolvarea situatiei in cele mai bune conditii si in termenul asumat in articolul "Obligatiile vanzatorului".

11. Obligatiile vanzatorului
- sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
- sa livreze produsele in cel mult 30 zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
- sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Confidentialitate`, parte integranta a TCGV GamesLine.ro;
- sa raspunda, in cel mai scurt timp, sesizarilor de incalcare a drepturilor de autor, spam, garantie, suport tehnic si de asemenea nemultumirilor create prin colaborarea cu GamesLine.ro sau prin comenzile transmise de pe acest site prin email catre adresa: contact [at] GamesLine.ro ori telefonic: 0735 559 760;
- sa faciliteze rezolvarea problemelor legate de produsele achizitionate din magazinul online GamesLine in maximum 30 de zile calendaristice.

12. Litigii
TCGV GamesLine.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la instanta judecatoreasca a Tribunalului Municipiului Bucuresti.

 

Politica de confidentialitate


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0364431266

 

 

Ce spun clientii

pentru ca este prima comanda, sunt multumit, vom vedea pe parcurs....

Albu Cristian, Bucuresti

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2021. Toate drepturile rezervate.