Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

GamesLine  ›  Bonus Level

Bonus Level

Esti client GamesLine? Atunci iti recompensam fidelitatea printr-un sistem de reduceri. Daca revii in decurs de 6 luni de la ultima comanda finalizata vei dispune de un discount aferent nivelului tau de fidelitate.

Care sunt aceste praguri?
Client 2% - Comenzile finalizate din ultimele 6 luni cumuleaza intre 10 - 299.99 RON
Begginer 4% - Comenzile finalizate din ultimele 6 luni cumuleaza intre 300 - 499.99 RON
Expert 6% - Comenzile finalizate din ultimele 6 luni cumuleaza intre 500 - 999.99 RON
Gamer 7% - Comenzile finalizate din ultimele 6 luni depasesc 1000 RON

LEVEL-ul este dat de valoarea cumulata (excluzand cheltuielile de livrare) a cumparaturilor. In functie de acesta valoare beneficiezi de reducerile aferente, la urmatoarele comenzi.
Comanda finalizata presupune receptionarea produselor si efectuarea platii. Vei putea vizualiza reducerea in cont in aproximativ 10 zile dupa momentul platii (TIP CONT).

RECOMANDARE! Daca in acest interval vei dori sa lansezi o noua comanda online ne poti contacta prin e-mail sau telefonic. Vom verifica statusul comenzii si, daca este ok, iti setam discountul aferent inainte de termenul mentionat.

Evaluarea pentru stabilirea bonusului de care dispui se face in fiecare luna si reprezinta totalul comenzilor finalizate din ultimele 6 luni. Daca nu ai mai cumparat nimic in acest interval, sau suma a scazut fata de precedentele luni se va face o reevaluare a tipului de cont (valoarea reducerii).

CONDITII DE APLICABILITATE
- acest BONUS se aplica in cazul comenzilor online, lansate direct din cont, si nu in cazul comenzilor rapide sau telefonice.
- acest BONUS isi pierde valabilitatea in cazul produselor hardware (console si accesorii pentru console).

Desi tipul de cont este activ pentru orice client, discountul aferent se va aplica doar atunci cand te loghezi si transmiti comanda online.

Cei care au optat pentru comanda rapida sau telefonica isi pot accesa contul prin recuperarea parolei generata de sistem, printr-un click pe `Primeste parola pe e-mail` situat in zona de autentificare.

!!! BONUS Level `ruleaza` chiar daca achizitionezi produse in promotie sau oferte speciale [daca nu sunt mentionate noi conditii in campania respectiva] si se aplica atat clientilor persoane fizice cat si juridice.

!!! Daca beneficiati de BONUS Level si adaugati un cod de reducere in cosul de cumparaturi, se va aplica discount-ul cu valoarea cea mai mare.

Atat procentul cat si intervalul valoric al nivelelor se pot ajusta fara un anunt prealabil, in conformitate cu termenii si conditiile generale de vanzare prezentate pe site.

 

                                                                                Info GamesLine


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0364431266

 

 

Ce spun clientii

pentru ca este prima comanda, sunt multumit, vom vedea pe parcurs....

Albu Cristian, Bucuresti

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2021. Toate drepturile rezervate.