Magazin jocuri-PC-PS3-XBOX360-PSP-PS2-WII-Cd key-Accesorii console
Telefon: 0766 663 000

Nici un produs in cos
Total: 0 Lei

veziCos

GamesLine  ›  De ce GamesLine?

De ce GamesLine?

Cateva din motivele pentru care trebuie sa apelezi cu incredere la magazinul nostru:

1. APRECIEM FIDELITATEA PRIN BONUS LEVEL
Iti recompensam fidelitatea printr-un sistem de discount, dupa fiecare comanda finalizata.
 
2. AI ORICAND REDUCERI si PROMOTII
Produsele cu pret redus pot fi consultate permanent in zona dedicata (meniu). In aceasta categorie intra produse noi sau clasice al caror stoc este, de cele mai multe ori, limitat. Promotiile sunt disponibile pe perioade determinate, specificate in magazin.

Oferta zilei este un alt modul prin care iti recomandam produse de top sau clasice, la preturi speciale. Poti economisi intre 30 si 70% daca lansezi comanda in timp util.
Fiecare oferta va fi valabila doar o zi in limita stocului disponibil, iar pretul va reveni la cel initial dupa expirarea acesteia. 

3. SUPPORT  
Esti consiliat de echipa noastra inainte de lansarea comenzii dar si dupa livrarea produselor, telefonic, prin Live support sau email. Daca experienta ta in magazin nu este una agreabila ai la dispozitie, pe pagina `Termeni si conditii` - Obligatiile vanzatorului, adresa de email si numarul de telefon al persoanei responsabile.

4. INFORMAM CORECT SI COMPLET
Nu este necesar sa cauti pe mai multe site-uri informatiile necesare pentru jocul dorit. Gasesti in pagina produsului tot ce ai nevoie: imagini, descriere, trailer video, cerinte de sistem, informatii livrare si produse similare. 

5. LIVRAM IN ORICE LOCALITATE DIN TARA FARA KM SUPLIMENTARI
Onoram comenzile pentru orice zona din tara fara sa ai costuri suplimentare (pe Km) asa incat costurile de transport vor fi cele precizate pe site, pagina "Livrare" chiar daca nu exista nici o reprezentanta a firmei de curierat in localitatea in care doresti livrarea.

6. LIVRAM ONLINE JOCURI SI TIME CARDURI CARE NU NECESITA SUPORT FIZIC 
CD Key-urile jocurilor ale caror clienti sunt disponibili pentru download pe site-urile oficiale ale dezvoltatorilor / publisherilor se pot livra in cel mai scurt timp, prin e-mail.
 

7. INFORMATIILE SE TRANSMIT IN SIGURANTA
Schimbul de informatii cu magazinul GamesLine.ro este protejat prin Globe SSL CA (Globe Hosting Certification Authority). 
Prin aceasta conexiune securizata (https://) transferul de date personale catre noi este in siguranta printr-un certificat SSL (Secure Sockets Layer - protocol de securitate care asigura comunicatii confidentiale prin Internet) pe 128/256 biti. 

8. PLATA SECURIZATA PRIN CARD
Se pot efectua plati prin card Maestro, VISA, VISA Electron, Mastercard sau prin PayPal, pe serverele securizate ale procesatorilor.

9. EXTRA GAME 
Cautam pentru tine jocuri indisponibile in portofoliu. Este necesara o solicitare prin e-mail, telefonic sau prin formularul de contact in care sa incluzi numele tau, un numar de telefon si titlurile dorite.

10. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Pro Strategy Group SRL este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 17433/2010.  

 


Telefon:

Orange
0766663000
Orange
0364431266

 

 

Ce spun clientii

Am comandat 2 jocuri PS4 la preturi foarte avantajoase, sunt extrem de mulțumita, recomand tuturor GamesLine, comanda a veni...

Andreea Crina Gabriela

Vezi alte pareri
GamesLine pe retelele sociale
  • facebook
  • twitter
  • pinterest
  • youtube
  • gplus
  • rss
plataCarduri

Copyright © Gamesline 2010-2021. Toate drepturile rezervate.